Merhaba
İstanbul'da yaşıyorum fakat Çanakkale'de üniversite öğrencisiyim. Çanakkale'yi bilmeyenler için küçük bir şehirdir ama içi doludur, güzel bir yerdir. Esnafın ekmek yediği kesim yaklaşık %70-80'i öğrenci ve askerlerdir. Özellikle öğrenciler ekonomık anlamda cok katkı saglıyor.
Benım sizden şöyle bir ricam olacak; böyle küçük bir şehirde öğrenci ve askerin bol oldugu bir yerde nasıl bir ticaret yapılabilir? Özellikle internet ortamından nasıl bir site formatıyla ilgi çekebilirim?
www.talastayasam.com bu site formatında bir site kurmayı dusunuyordum daha kalıtelı ve daha kullanıslı tarzda. Özellikle öğrencilerin yeni gelenlerin neyi nerede bulabilirim mantıgıyla ilgi gösterebilecegini düşündüm ama tam işe koyulacakken boyle bır calısmanın canakkelede yapılmaya baslandıgını gordum sıte falan açılmış bile,
www.canakkalekent.com Abilerim ve Kardeşlerim değerli fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Özellikle internet ortamından fikir bekliyorum cunku öğrenci olduğum için site işiyle uğraşmak daha kolay olacaktır. Ne tür website formatlarında, hizmetlerinde böyle öğrenci ağırlıklı küçük bir şehir de ilerde burayla özdeşleşebilecek bir website açabilirim?