akrep9195 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sitem de ne eksilkligi.var bilmiyorum ama sitemde hit alamiyorum.ve konularda yükselme olmuyor seo.calismasi yaptirdim
Görünen kapsamlı bir seo çalışması bulunmamaktadır. Sadece bir kaç forumdan link almışınız. Kaliteli 1 tane link bile bulunmamakta açık ve net. Yapamanız gerekenleri aşama olarak size belirteyim.

Site içi seo
1. Meta uyumu
Başlıkta en çok kullanılan anahtar kelimelerinizide geçirin ama 60 - 65 karekteri geçmesin Rüya Tabirleri Cilt Bakımı Diyet Güzellik Moda Tesettür gibi.

2. Description

Bu kısımda sitenizi tanıtıcı bir cümle kurun aşırıya kaçmayın. 150 karakteri geçmesin.

3. Keywords

Siteniz ile ilgili anahtar kelimeleri küçük harf ve aralarında virgül koyarak girin 8 ile 12 anahtar kelimeyi geçmeyin.

Tasarım ve tema güzel içeriklerinizde de güncel ve özgün girirseniz başka görünen bir problem yok.

Site dışı seo

Site dışında yapılan çalışmalar kelime bazlı ilerlemeye dönük olmalıdır. Bu anahtar kelimelerinizde tanıtım yazıları alabilirsiniz tanıtım yazılarında dikkat etmeniz gereken husus alanınızda size benzer hizmet veren siteleri tercih edin.

Daha sonra site kelime bazlı bir yere geldikten sonra konu veya katagorilerinizi ön plana çıkarmak için sosyal medya imlemesi , sosyal video paylaşımı ve normal imleme bu şekilde bir çalışma izleyin.

Bunların yanı sıra kaliteli sitelerden forum tanıtım yapabilirsiniz aşırıya kaçmadan paravan bloglar açıp kendinize link sağlayabilirsiniz en son olarak dizin ve toplist tarzı sitelere karşılıksız ekleyin bu çalışmalardan sonra hitiniz tavan yapacaktır.

Burdaki amaç backlink çeşitliliğini kullanarak aşırıya kaçmadan ideali koruyacak kelime bazlı backlink çalışmasıdır. Başarılar.