valtor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresini pm attım.Sitem 28 günlük 3 temmuzda açıldı habertekno yazdıgımda 1.sıraya gelemiyorum keyword domain olmasına ragmen birde teknoloji haberlerinde ilk 500'de bile yokum nasıl gelebilirim günlük en az 2 en fazla 4 özgün içerik giriyorum tekil hiti 40-50 arası nasıl kelimede yükselebilirim birde bazen indexleyip bazen indexlemiyor
Başlığın biraz uzun kısalt daha sonra siten için anahtar kelimende bir kaç tanıtım yazısı alarak gelebilirsin. Özgün içerik girmeye devam et haberler hakkında videolar oluştur ve sosyal medya hesaplarından imle arada normal imlemede yap ama kelime bazlı yap url olarak yapma. Paravan aç bir kaç tane ordan imleme yap kaliteli forumlara tanıtımını yap dizin ve toplist sitelerine ekleme yap her yere gidersin ondan sonra.

Burda dikkat etmen gereken backlink çeşitliliğini kullanarak aşırıya kaçmadan ideali bulmak birden çalışma yaparsan olmaz hiç yapmasanda olmaz. Örnek vermek gerekirse haber tekno kelimesinde 5. sıradasın 2 3 tanıtım yazısı aldın 1. sıraya geldin artık yüklenmene gerek kalmaz o kelimeye başka alanlara geçmen lazım.

Bir çok kişi bu hatayı yapıyor ben anahtar kelimede geldim ama yine link vereyim sabitliyeyim. Google'de sabitlenmek diye bir şey yoktur. Bu önerilere uyarsan başarılı olursun.