MetsanRaf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hedef kelimeye link almak nasıl oluyor? bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim hocam.Mesela benim rekabeti yüksek bir kelimem var pm olarakta görüşmüştük konuyu,ben sadece en kritik anahtar kelimem hedefli olacak şekilde nasıl link alabilirim?

Hedef kelime alan içi ve alan dışı anahtar kelimelerin genelden özele doğru sıralanmasıdır. Örnek olarak sizin alanınızdan örnek vereyim. Raf sizin en genel hedef kelimenizdir. Ama bazen özel bir kelimede genelin önüne geçip daha popüler arama sonuçları sağlamaya sebebiyet veriyor. Oda aranma hacmine göre değişi yor diyelim raf kelimesi aylık 5.000 aranma yapıyorsa raf sistemleri 10.000 arama yapılıyor tabi bunu örnek olarak söylüyorum.

Her linki alıp sitene de ekleyemezsin bunun profesyonel bir çalışma dahilinde olması lazım. Her siteden alıp link ekleyenlerin sonunu görüyoruz hem link eklemeye para veriyorlar zararı oluyor siteye sonra link kaldırtmaya para veriyorlar. Hele birde kurumsal alanda hizmet veriyorsa site daha dikkatli olmak lazım sonuçta marka değeri taşıyor.