Saçmalamayın yurt dışında çalışıyor gözüküyorsunuz TC vatandaşısınız nasıl Türkiye'de kalamıyorsunuz ? Hiç mi futbol izlemediniz ? Futbolcular askerden kaçmak için 3 yıl yurt dışında futbol oynayıp geri dönerler. Vatandaşı olduğun ülkede kalamamakta nedir ?

saçmalamam tamamda bu ne stres bu celal. her önüne gelene saçmalama diye dalacakmısın acaba.
ben geçende dövizli askerlik şartları diye bir yazı okumuştum. bundan faydalananların türkiyede kalış süreleri en fazla şu şu süreler olmalı şeklinde yazıyordu.
Alıntı
a. Yurda kesin dönüş yapmamak,
b. Herhangi bir takvim yılında (01 Ocak-31 Aralık tarihleri arası) temel askerlik eğitiminde geçen 21 günlük süre hariç olmak üzere toplam olarak altı aydan fazla süre ile yurt içinde bulunmamak,
c. Yabancı ülkede oturma veya çalışma iznine sahip olsalar dahi, meslek ve sanatını fiilen yurt içinde icra etmemek,
5. Yükümlülüklerin devamı süresince yabancı ülkedeki statüsünü muhafaza etmek, şartları aranır.
belkide ben yanlış görmüşümdür. ama bunu o şekilde değil yanlış biliyorsun diyebilirsin. yok saçmalamayın felan nedir arkadaş illa adamı kavga ortamınamı sokmak istiyorsunuz insanları iki kelime lafı kavga etmeden konuşamayacakmıyız..