Artık herkesin evinde internet var, internet kafe devri kapandı.
Hocam lafım size değil genelleme olarak söylüyorum bu zihniyetten çıkın artık, ortalık net cafe dolu ve herkes bir şekilde bir yerlerden ekmek yiyor herkesin evinde internet var nedir ya? Cafe işlettiniz mi bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Ben söyliyim 10 kişilik arkadaş grubu evinde hepsinin net var hepsi gelip en basit oyunu (Cs) oynamak için geliyor düşünün ve bunu düzenli olarak yapıyorlar. Bunun online oyunları var çıktısı, cd'si, formatı, kartuşu, çayı çorbası vs. yani çalışana ekmek her yerde var bu tarz şeylere aldırış etmeyin cafe olayındaki en önemli olay yeridir. Yeri tutturun gerisi gelir Allah'ın izniyle.
Mesaj yazan herkese teşekkür ederim ama çoğu kişi olumsuz bakmış konuya.
Belki bulunduğunuz yerde gördüğünüz kafelerden dolayı olumsuz bakıyorsunuz ama buralar tıklım tıklım doluyor..
Bugün toptan bilgisayarcılarla görüştüm bana teklif vericekler.
Bilgisayarları aldım diyelim anakart hdd işlemci vsvs sistemi kurdum
Oyunlar müzikler programlarda kuruldu
Buraya kadar tamamdır.. yanımda 2 kişi olsa hertürlü yaparım
Daha sonra neler yapıcam anlattığım kısımdan sonrasını anlatırsanız sevinirim
Hocam yukarda yazdım ilgilenin dükkan ile yeterli temiz tutun mümkünse sessiz tutmaya çalışın. Chat'cileri ve çocukları ayırmaya çalışın. Sonuçta çocuk 30dk oturup gidecek ama yetişkin müşterin gelir çay çorba içer takılır kafasına göre çocuğun sesi yüzünden kaçmasına engel olmalısınız. Mümkün olduğunda cama reklamınızı yapın, şunu bunu yaparız diye.
Mp3 - Track CD
Ödev kapakları
Tarayıcı
Fax
Çıktı
Hastane randevu
fotokopi
akılına gelebilecek teknolojiyi yanınızda bulundurun ki millet ona göre gelecek.Sokaktan geçen adam işi neyse fotokopi,fax,randevu neyse artık onu görüp dükkana dalacak ilgi işi yani cafe.