okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapma be messi... )

Çeşitli fikirler yöntemler deniyorum zaten olduğu zaman paylaşım yapacağım.Kimse meraklanmasın.

Başka bir arkadaşım daha bu yöntemi belirtti.Fırsat bulamadım henü denemeye.Bu hafta sonu deneme yapıcam ama.Sonucu yazarım burdan.
Meşakatli yöntemler var yapılabilir ancak videonun uzunluğunu render zamanını, upload zamanını hesaba katarsan çok meşakatli olacaktır.Diğer yandan bunları yapana kadar zaten o konuya ait diğer bir video hit patlaması yapıyor.

Aslında bu eşleşme bir bakıma avantaj sağlayan bişey.Düşün güncel haberleri takip ediyorsun, bazı yayınları sürekli kayıt edip ilk sen yüklüyorsun.Ya da telif hakkı istemeyen yabancı yayınları takip ediyorsun, özgün videolar yaratıyorsun ve çok kazanıyorsun.

Sence emek verip çok kazanmak mantıklı değil mi?
Diğer yandan nete bir video düşecek sen alcan başkası senden, başkası ondan, hiçbiri eşleşen vermese ne olcak? Zaten yine en fazla hit alan 1-2 video para kazanacak.

Benim bakış açım bu şekilde.Emek vermek az video olsa bile gündemi takip etmek veya özgün videolar oluşturmak.Diğer türlü hangi yöntem bulunursa bulunsun sonuçta patlıcak. Kanal kapancak, kazanç kapanacak.

Ben şahsen youtubenin spam videolarla dolu olmasını istemezdim.