Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim bildiğim bunu yaptıktan sonra türkiyede çok uzun kalış yapamıyorsun yani artık o saatten sonra yabancısın denilebilir.

uzun süre türkiyede kalamıyorsun.
Saçmalamayın yurt dışında çalışıyor gözüküyorsunuz TC vatandaşısınız nasıl Türkiye'de kalamıyorsunuz ? Hiç mi futbol izlemediniz ? Futbolcular askerden kaçmak için 3 yıl yurt dışında futbol oynayıp geri dönerler. Vatandaşı olduğun ülkede kalamamakta nedir ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:28:22 -->-> Daha önceki mesaj 19:23:11 --

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende istiyorum açıkcası öyle birşey .

Bana kktc yaşam standartlarını
ev kira sigara var alkol tek tük normal bir giderim ne olur ?
Bu sana bağlı dostum. Burada kiralar sterlin üzerinden 250 sterlinden başlıyor kiralar. Türkiye'ye göre yüksek gibi gözükebilir ama buranın asgari ücretine göre düşündüğünüzde TR yaşamıyla aynı. Sigara tr ile aynı, alkol tr göre ucuz, tek sıkıntı dışarıda dürüm tarzı bir şey yemek istersen 12 liradan başlıyor, En lüks mekanda en iyi yemeği yemek istersende 25 liradan başlıyor değişik bir ticaret anlayışı var

İş imkanlarıda değişik mesela kasap olan biri min 2.500 tl maaş ile çalışıyor ve kasap zor bulunuyor. TR'de hangi mesleğin maaşı azsa burada tam tersi pahalı.