Civan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam.. Bir sitemiz var yaklaşık 1 yıla yakın açık. Yazıların tamamı özgün. İlk 3 ayda iyi noktaya gelmiştik. Bir çok aramada çıkıyorduk. Şimdi baya bi geriledik. Açtığımız başlıklarda mı, anahtar kelimelerde mi... nerde sorun yanlış yapıyoruz bulamadık.. Site 2-3 ay önce bir kaç gün kapalı kaldı ama sonra kesintisiz yayında kaldı. Ondan olabilir mi diye düşünüyoruz bazen.. Site Marmarakoltuk.com
Site kesintisinden dolayı bir problem olmaz Google hem iç hem dış seoya bakar iç seo'da beli bir kullanıcı kitlesine hitap edilmiyorsa hit ve trafik sağlanmıyorsa bunu dış seo çalışmaları ile gidermen lazım. Tavsiyem backlink çeşitliliği kullanarak site dışı seo çalışmalarına ağırlık vermen olacaktır. Link alırken kendi sektöründe olan sitelerde link alman dahada etkiler ve sıralamada sorunsuz yükselirsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:24:42 -->-> Daha önceki mesaj 15:07:45 --

AlayeiBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresini attım pm ile
Web tasarım kelimesinde tanıtım yazıları alın 10 15 civarı tanıtım yazısı aldıktan sonra siteyi biraz dinlendirin tabi bunu ara ara yapın birden almayın haftada 3 5 tane alarak 1 aylık zaman aralığında yapın. Şu anda bir çalışmanız bulunmuyor o yüzden anahtar kelimede ilerlemeniz yok 1 ay sonra bakın gördüğünüz kadar artışa devam edin ama hep tanıtım yazısı ilede olmaz. Forum tanıtım bir kaç tane kaliteli siteden, paravan bloglar oluşturup ordan link alabilirsiniz, Kelime bazlı dizin , toplist ekleme sosyal medya imlemesi sosyal paylaşım videoları oluşturarak paylaşma bu gibi çalışmaları aşırıya kaçmadan azar azar yaparsanız 2 ay sonra istediğiniz yerde görürsünüz fazlada bir bütçe ayırmanıza gerekte yok.