Ya şöyle ne kadar gelişmiş seviyede bir dil kullanılırsa o kadar etkili olacaktır. Ancak sizin dil seviyeniz nedir yani translate'den iyi bir durumdaysanız sizin yazmanız çok kötü olmazsa siz yazın + makale yazdırın. Birde hangi konuda bir site açacaksanız örneğin bir flash oyun sitesinde zaten 50 60 kelime yazı yazıldığı için çok zorlanacağınızı sanmıyorum. Böyle bir sektörde seçebilirsiniz, ek olarak hiç bir şey yaptıramıyorsanız, yazamıyorsanız, makaleye para veremiyorsanız, spin sistemlerini kullanabilirsiniz. Ama bana sorarsanız şuanlık bir flash oyun sitesi ile başlayın veya aklınıza gelen daha az ingilizce gerektiren bir sektör ile. Daha sonra yavaş yavaş kendiniz yazın, hem ingilizceniz gelişir hem çok sonra kazanacağınız makalelere para vermiş olmazsınız. Benim görüşüm bu umarım başarılı olursun kolay gelsin
Rekabeti zor olan sektöre girmeyi düşünmüyorum hocam, niche yüksek tıklama ücreti veren kelimelerde site açmayı planlıyorum, sanırım ücretli makale yazdırıcam o yol görünüyor
hocam sizin yapacağınız işlem adeta taşıma suyu ile değirmen döndürmek olacaktır ingilizceniz yoksa hiç girişmeyin bence bu tabi editörlere sürekli para vererek sitenizi güncel tutacaksanız o ayrı mesele ancak bu işlemde size maddi yük olur çok güveniyorsanız domainlerinize bu tarz bir işlem uygulayabilirsiniz ama ingilizceniz kötüyse translate ile çevirsenz bile ziyaretçinin okumak için fazla uğraşacağını sanmıyorum.
bir kaç kelimede yorum kattınız sağolun hocam
alper hocam var ing makale bölümünde.Kendi forumuda var oraya bir bakın ing makale türkçe makale fiyatları ile aynı hergün 2 makale girseniz ayda 60 TL eder, alper hocamın dediklerini yapsanız fazlasıyla kazancınız çok olur zaten.

bende girmeyi düşünüyorum bakalım ne olucak
Tavsiyenizi inceliyicem link atsaydınız daha makbule geçerdi hocam