rizikos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemde bütün sayfalarım özgün ve kaliteli içerik barındırmakta.
Siteme herhangi bir dış seo çalışması yapmadım.
Link çalışması yapmadım.
Her linkin doğal olarak oluşmasını bekledim.
İlgili kelimede rakiplerim güçlü ama az.
Fakat istediğim kelimede 18 temmuzdan sonra gözükmüyorum.
Nedenini ve çözüm yolunu öğrenmek istiyorum.
(site ismini PM gönderiyorum şimdi)

Site dışı seo bir sitenin kalbinin atış hızı gibi bişey atmazsada olmaz hızlı atarsada olmaz. Oyüzden backlink çeşitlerini kullanarak azar azar anahtar kelimenizde link sağlamanız lazım aşırıyada kaçmayın haftada 2 3 tanıtım yazısı alın sosyal medya ile imleme yapın sosyal paylaşım kulanın bir kaç paravan blog açın ve kendinize ordan link sağlayın bunlar zaten doğal çalışmalar aşırıya kaçmasanız her zaman ritmi korursanız başarılı olursunuz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:53:12 -->-> Daha önceki mesaj 14:41:10 --

AnkaraFatihi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitemin url yapısı nasıl olacağı konusunda karar veremedim sanki hepsi aynı gibi oluyor google spam olarak görebilir mi?
Url yapısından kategoriden Google spam uygulamıyor. Google spam içeriklerin kopya ve benzerliğine göre kelime yoğunluğu belirleniyor bu aşırıya kaçıldığında ise spam uygulanır.

Bunu böyle örnek vereyim servis işi ile uğraşıyorsunuz.

Ankara Arçelik yetkili servisi Çankaya bölge sorumlusu. cümlesini sadece kelimelerin yerlerini değişip aynı kelimeleri kulanırsanız spam olur. Örneğin
Ankara Beko yetkili servisi Çankaya bölge sorumlusu gibi.
Yada sürekli aynı kelimeyi geçirmek Google spam konusunda yapılacak hatalardandır.