Detaylı cevabınız için teşekkür ederim şuanda tek dahili ile denemelere başladım kaç dakika kaç kişiyle ne kadara görüşebileceğimizin testi bugun yapılıyor. BUna göre dahili sayısını arttırarak bu sistemi tam anlamıyla çağrı merkezi odaklı kullanmayı düşünüyorum. Hem anlık olarka kimin ne kadar konuştuğunu vs takip edebilirim bu açıdan işime gelir.
sadece fiyat konusunda biraz tereddütte kalmıştım ama bulutfon daha avantajlı olacak gibi gözüküyor. eşit bile olsa yada ufak bir miktar pahalı bile olsa tabiki tercihim bulutfondan yana olacaktır çünkü internet üzerinden olması tamamıyla benim kontrolüm altında olması büyük bir avantaj
tekrardan teşekkür ediyorum böyle bir hizmeti sunduğunuz için.
Dipnot: ekstra telefon numarası almak istediğimde orta pakete mi geçmek zorundayım birde tekrardan sözleşme göndermek zorunda mıyım
birde kampanyanızdan yararlanabiliyor muyum şu 1 ay öde 3 ay bedava gibi bir şey vardı ?
Merhaba,
Ek numara aldığınızda üst pakette evrak gerekli ama kargo etmeniz gerekmiyor panelden yükleyebiliyorsunuz Numara tahsis formunu.
Eğer yeni bir numara değil, mevcut farklı operatördeki numaranızı taşıyacaksanız o zaman evrak göndermeniz gerekir. Bunu da taşıma işlemi onaylandıktan sonra gönderiyorsunuz yani önce sisteme yüklüyorsunuz sonra taşıma onayından sonraki zamanda evraki gönderiyorsunuz.
Kampanyamız satış ortaklarından alınan hizmetler için ilkkez sipariş verecek kullanıcılarda geçerlidir. Paket yükseltme ne yazık ki buna dahil değildir.
Ben Bulutfon'un daha ekonomik olarak çıkacağını düşünüyorum sizin hesabınıza göre. Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.
İyi Çalışmalar.