Otobüs ile dönelim dedik bayramın son günü yaşamadığım sıkıntı kalmadı, ben böyle birşey görmedim valla

Olayı anlatmak istiyorum, şikayetvar.com a yazamadım uzun olduğu için, bu kadar rezil bir olay ömrü hayatımda görmedim ben yahu.
Altınoluk'dan İstanbul'a dönmek için tercih ettiğimiz Metro ile 13:15'da kalkması gereken otobüs terminale saat 1 geç geldi, fakat bayram dolayısıyla böyle birşeyi bekliyorduk,
Gelen otobüs 90 model içerisinde hiçbirşeyi barındırmayan eski otobüslerdendi, şuana kadar onlarca yolculuk ettim hiçbir otobüs firmasında bu kadar eski bir otobüs görmemiştim.
Terminalde tarafımıza direk İstanbul istikamet bilgisiyle satışı yapılan biletler, Çanakkale Tekidağ güzergahıyla İstanbul'a gideceğini otobüse bindikten sonra farkettik, bunun bilgisi verilmemişti bile.
Direk istanbula diye satılan bilet, çanakkale tekirdağ bilmemne güzergahı olan bir otobüs çıktı.
Zaman geçtikçe sıkıntılar çıkmaya başladı, öncelikle otobüs o kadar yavaş gidiyorduki, bir ara Toros marka arabanın bizi solladığını farkettim

Yolculuğumuz 14:00'da başladı, tam 02:00 gibi Altınoluk'dan İstanbul'a gelebildik, tam tamına 12 SAAT

Otobüs'de 1 muavin ve 1 şoför vardı,
Yolculuk boyunca ikram denilen şeyi geçtim, 1 kere dahi su servisi bile yapılmadı, insanlar su içmek için gidip kendileri ayağa kalkıp aldılar, muavin tüm yolculuk boyunca ya uyudu, yada Şoför ile oturup sohbet etti.
Saat akşam 8'den itibaren Şoför tam 5 saat boyunca otobüsü bir elinde çekirdek, diğer eliyle direksiyon ve vites kullanarak geçirdi. Tüm yolcular saatlerce şoförün çekirdek sesini dinlemek zorunda kaldı, rahatsız olan kişilerin uyarılarına rağmen hiç umursamadı bile.
Bunun yanısıra yolculuğun 1,5 2 saatlik bir dilimini telefonla konuşarak geçirdi Şoför.
40 dakikalık bağıra çağıra yaptığı telefon konuşmasından artık rahatsız olup uyarmaya gittiğimde Bişey olmaz geç sen yerine dedi adam ya, cevap verincede tribe girmezmi.
Tek elle araba kullanıp diğer eliyle çekirdek yiyen, aynı anda muavinle tüm yolculuk boyunca sohbet eden, boş kalan zamanlardada telefonda arkadaşları ile sohbet eden birine emanet etti Metro Turizm, hayatımda bu kadar kötü bir yolculuk hiç yaşamadım, yolculuk süresinde arabanın ani duruşları, kaza atlatmalarıda cabası.
Herşey bununla bitti mi ? Tabiiki hayır. Gece 02:00'da Alibeyköy'e geldikten sonra artık otobüsten indikten sonra Kadıköy'e hangi servisin gideceğini sorduğumuzda kadıköye yok kendiniz gidiceksiniz cevabını verdiler.
Bize Kadıköy'e servis var bilgisi veren Muavin beni ilgilendiren bi durum yok gidin konuşun şunla bunla diyerek başından savdı.
Bizimle birlikte başka lokasyona gidicek 5 kişiyle birlikte gecenin 2'sinde yol yürüyüp Metro ana terminaline gittik. Burada sağolsunlar ilgilendiler ve Samandıra otobüsüne binmemizi söyleyip, oradan Kadıköy'e servis olduğunu söylediler.
Yine dinledik ve Alibeyköy'den Samandıraya giden Metro otobüsüne bindik. Neredemi indik ? Sancaktepede.
Buradan inip gidebilirsiniz diye resmen yine başlarından savdılar. Artık o kadar sıkıldıkki sonunda taksiye binip gittik,
Hayatımda bu kadar kötü bir yolculuk, bu kadar ilgisiz bir firma görmedim.
Şoföre girişicektim kendimi zor tuttum ya, şaşırdığım başka bişeyse tepki veren sadece 2 3 kişi olması millet umursamıyor bile, tepki göstermeye korkuyor resmen, bi daha Metro turizm mi, asla asla ya.