aliyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresini bi incelersiniz pm gönderdim hocam. Google ceviriden kurtaramadim siteyi.
Merhaba öncelikle bilinçsiz link çalışması yapılmış 300 üzerinde domainden gelen backlink bulunuyor bu sınırda bir domain güncellemelerde cezaya girme olasılığı yüksek bir domain belkide girmiş doğal olmayan gelen bağlantılara çıkarmışta olabilirsiniz.

Bu domain için yapılacak ilk şey link temizliği bunları Google disavow ile reddetmeniz lazım içerisinde yabancı linklerde bulunduğu için çeviriye girme olasılığı yüksek derecede bundan kaynaklıdır.

Eğer dilerseniz bu işlemi belirli ücret karşılığında bizde gerçekletirebiliriz beraber link analizi yapıp gereksiz işlemleri yaparız ve bir kaç kodla sitenizi çevriden kısa sürede çıkarabiliriz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:00:06 -->-> Daha önceki mesaj 13:47:45 --

yenideneyim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesaj yolladım hocam. Yeni açılmış, içerikleri yeni yeni girilen bir sitem var ancak mümkün olduğunca emin adımlarla, mevzuyu bilerek ilerlemek istiyorum.
Öncelikle iç seodan başlayarak size anlatayım. Meta ayarlarına dikkat edin ve seo eklentisi kullanın. Sade hızlı temalar tercih edin yazılarınızda görsel ve özgün içerik kullanarak paylaşımlarda bulunun. Kopya, özgün olmayan ve basma kalıp içerikler kullanmayın.

Dış seo için yapılacaklar kısa ve net açıklamak gerekirse aşırı backlink almayın sadece kelime bazlı çalışmalara ağırlık verin paket linkler almayın önerilerim bunlardır. Backlink çeşitliği kullanın siteye birden yüklenmeyin. Başarılar dilerim.