Merhabalar;
Bazı nedenlerden dolayı atamalarda uygun bir yere yerleşemedim. Sonuçlar açıklandı, akabinde bölümlerin kontenjanları vs açıklanacak ama puanım pek de atanmaya müsait değil kısaca.

Kendi derdime mi üzüleyim, ailevi durumlara mı bilemeden buraya geldim. Çünkü burada beni gibi atanmayı bekleyen veya atanamayan nice insanlar var. Umarım birileri destek olur da benim gibi onlarda bi nebze faydalanır bu bilgilerden.

Kendi borcum pek yok. Ailemin borcu benim de borcum olduğu için 20.000 lira kadar borcum var. Atanacağıma emindim, nedense bu rakamlar hafif geliyordu her ay 3-5 ödeyerek giderirdim diye düşünüyordum ama şimdi cebinde çok az parası olan, baba parasını almayan biri olarak konuşuyorum.

Bu ön bilgiden sonra elimde olanlar ve yapabileceklerimi söyledikten sonra siz büyüklerimden bu konuda destek rica ediyorum.

Elimde hali hazırda günlük 2-3 lira getiren bir personel sitesi var. Ortağım olduğu için pek bana kalmıyor.
Eğitim üzerine düşündüğüm başka bir domain var. Bunu yapmayı düşünüyorum.

Şu şartlarda aylık 600-700 lira kazanç sağlamam gerekiyor ki, hem dershaneye gideyim hem kendime bakayım hem de aileme yük olmayayım.

Elimdeki kartlar bunlar. Sözü daha fazla uzatmadan görüşlerinizi, önerilerinizi, desteklerinizi bekliyorum.

Saygılarımla, Atanamayan Binlerce Öğretmenden Sadece Biri Olan BLOGLAVA.