fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mn den şikayet var diyip zoomin e yönlendirmek biraz garip olmuş.zira zoomin çatısı altında bulunan bi partner mn.creative,forela,mn,zoomin hepsi aynı.her ne kadar alakamız yok deselerde zoominle,zaman zaman cretive ve mnnin ödemelerini zoomin yaptı.bu saydıgım partnerlerin panelide zoominin panelini kullanıyor.zoomin ve tayfasından uzak dur hocam.hiçbi sorunu olmayan o kadar çok kanalın parasına bloke koyduki bu saydıgım partnerler....şuan sorunsuz ödeme yapan 3 yer var gördügüm kadarıyla;life,quiz,freedom...freedom da boş kanalları kabul ediyor mn gibi.her ne kadar şuan sorunsuz olsada ben onada pek sıcak bakamıyorum bu yüzden.

bu arada yukarıdaki kazanç olayına gelince,kazanç standart degildir.video içerigi,izlendigi ülke,videoların ortalama olarak ne kadar süre izlendigi vb biçok şey kazanca etki eder.7 saniyelik vine videolarından oluşan bi kanalla 15-30dk lik gameplay videolarından oluşan bi kanal arasında fark olmaması adil olmazdı zaten....
Freedomda o tayfadan yakında onunda kokusu çıkar, any tv o elemanın önce youtube ile alakası yoktu oyun üzerine cpa türü bişeyler çalışıyordu hatta bir ara hesap açmıştım any tv den (2 sene oldu) zomin dasboardında da any tv linkini görünce o tayfadan olduğu kesinleşti

@BaranGunel; videolar ilk yüklendiğinde 2 gün dandik reklamlar çıkar izlenimleriyin çoğu öyleyse ondan düşük olabilir kazanç