Merhabalar, wp veya sizin sisteminize bir projeyi uygulayacak biri aranıyor.
Projeden kısaca bahsedeyim:
Elimde güzel bir domain var o domaine wp kurulacak (veya sizin sistem) ve bir tasarım yaptırmak istiyorum fakat tasarımın çok önemi yok, düzeltilebilecek bir şey olsun yeterli, eğitim sitesi olacak. Projenin benzer örnekleri birçok site var.
Benim sitede istediğim; Biz video hazırlayacağız siteye video atacağız. Ve üyelik sistemi olacak. Üyelikler ücretli olacak ve xx tutar ödendiğinde xx konuları otomatik olarak sistem atamış olacak o üyeliğe, misal forumlardaki rütbe sistemi gibi düşünün. örn.: busuu.com gibi, ama biz a1 a2 b1 b2 c1 c2 gibi seviyeler olacağı için her seviyenin farklı ücreti ve her üyeliğin saat olarak veya günlük, aylık, yıllık olarak farklı ücretlendirmesi olacaktır. Veya konuların ayrı ücreti olacak. Bunları ekleyebilmeliyiz vs..
Bir diğer istediğimiz özellik canlı destek sistemi gibi sitede bulunan 3 öğretmen olacak ve bu öğretmenlerle üyeler ücret karşılığında birebir görüşme olanağı olacak ve bu da paket şeklinde sitede olmalı ve kameralı olarak iki tarafda görüşebilmeli hem kamera hem mikrofonla tabi. Çevrimiçi, çevrimdışı özelliğini dememe gerek yok zaten. Az çok bu projeyi kafasından canlandırabilen, ben yaparım diyen lütfen iletişime geçsinler.
Bunları yapabilecek bir arkadaş aranıyor. Sistem wp olması gerekmiyor, size bırakıyorum.
İlgilenenler lütfen
ogr.yunuskaytan@gmail.com veya pm atabilirler.