Merhabalar arkadaşlar uzun süredendir bitmek bilmeyen sağlık problemleri ile karşı karşıyayım.
Özel hastaneler devlet vb bir çok doktora gitmeme rağmen sorunuma bi türlü şifa bulamamaktayım.
Her gittiğim doktor ayrı söylüyor ayrı yönlendiriyor.
en son gittiğim doktor 1 yıla yakındır bitmek bilmeyen balgamım için reflüsü teşhisi koydu 1 ay oldu hapları da kullandım bitti ama fayda etmedi.
Bir başka doktor Yüzümde sünüzit de var dedi fakat almaya gerek olmadığını söyledi. ( dediki kist var ) .
Bunların yanında alerjim de var. geçenlerde alerji deri testi yaptılar hepsi kızardı dedimki hocam neye karşı alerjim var . dediki genel itibari ile alerjin var kestirip attı..
Hayat standartlarımı çok etkiliyor bu sağlık problemleri. Özellikle yaz aylarına girişlerde hiç dışarı dahi çıkamıyorum alerjim her yaza girişte resmen beni süründürüyor hap felen ancak biraz hafifletiyor.
kbb gidiyorum diyorumki hocam kan tahlili yaptır gerek dahi duymuyorlar doktora göre bence gereksiz diyorlar .
10 yıla yakındır kan tahlili yaptırmamışımdır. ( ayrıca korkuyorumda. )
sizden her şeyden önce dua istiyorum sadece bana değil benim gibi zor durumda olan dua bekleyen tüm müslüman kardeşlerime Rabbim ACİL şifalar versin.
Ayrıca yaşadığım en büyük problemlerden bir tanesi geceleri yatarken burun tıkanıklığı gerçektende çok kötü bir şey sprey vs etki dahi etmiyor.Ayrıca sümkürmek diye tabir ettiğim şeyi her gün yapıyorum sabahları sarımsı vb renkteki şeylerde çıkmakta.
Ayrıca bu dediklerimi yaşayan arkadaşlar varmı acaba aynı sorundan müzdarip olan arkadaşlar?
Ayrıca antibiyotik dir diye her gece yatmadan bir diş sarımsak çigneyerek yutuyorum. Acaba sizin doğal önerileriniz tavsiyeleriniz varmı?
Benzer sorunlar yaşıyoruz, bende reflü var 2 yıldır çekiyorum ve ufak tefek iyileşme dışında bir ilerleme kaydedemedim. Bunun dışında sinüzitim var yaz kış farketmez sürekli baş ağrısı çekiyorum ancak yazın denize girdiğimde kışında deniz suyu (sprey) kullanarak çözmeye çalışıyorum.
Daha kötüsü çocukluğumdan beri alerji problemim var. Gitmediğim doktor da kalmadı. Ortalama yılda 3 ya da 4 kez tekrarlıyor ve 2 gün kadar hastaneye yatmak durumunda kalıyorum. Yediğim, içtiğim, sarf ettiğim efor dahi alerjiyi tetikleyebiliyor hani ne zaman nerede olacağı belli olmuyor. Bir dönem Tavegly tablet ile başlayıp onlarca alerji hapı kullandım hepsi bir süre sonra etkisini yitiriyor. Alerjim de önce kaşıntı sonra da vücudumda şişme ile başlıyor göz, burun, boğaz son durak akciğerler allahtan boğazda hep seruma yetiştim.
Ne tür bir alerjiniz var bilmiyorum fakat her şeye dikkat etmeniz gerekiyor. Öyle iğrenç bir hiski sürekli risk altındasınız. Otobüste seyahat edemiyorum ya bir şey olursa diye. Bilmiyorum benzer sorunlar mı yaşıyoruz ama sizi iyi anladığıma emin olabilirisiniz.
Bu arada tahlil konusunda ben yapılabilecek her şeyi yaptım, yaptırdım fakat belirli birşey çıkmıyor. Her şeyi taze tüketmem ( özellikle et ürünleri ) baharattan olabildiğince uzak durmam gerekiyor. Bir de halı saha maçlarından önce bir alerji hapı içmek durumunda kalıyorum.