Pm gönderdim bende hocam.
Öncelikle sitendeki anahtar kelimende verdiğin h...linkleri kaldırman lazım. Daha sonra film sitelerinden tanıtım yazısı almalısın. Aşırıya kaçmadan bir kaç tanıtım ekleyip ilerlemeni gördükten sonra arttırman lazım.
Daha sonra sosyal medya sayfaları açıp burda # koduyla imleme gerçekleştir. Vaktin varsa film fragmanları oluşturup açıklama kısmında linki geçir kısa bir süre sonra hit almaya başlarsın ama önce zararlı çalışmalardan arınıp kaliteli çalışma yapman lazım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:37:33 -->-> Daha önceki mesaj 01:29:43 --
Merhaba bir çok sitede aynı sorunlar oluştu. Bazen backlinkleri temizledim diye söyleyenler bir çok kez linklerin bir kısımını reddettiği için sorun yaşamaya devam etmektedir. Bu yüzden önerim detaylı analizdir.
Sitedeki gereksiz linker temizlendikten sonra alanınızda backlink sağlamanız lazım oyun indirme sitelerinden eğer bu tür siteleri bulamıyorsanız kendinize paravan blog oluşturup link vermeninizi öneririm.
Sitenizi kapatıp yeni bir site açmanızı önermem çünkü ban vs. yok bu yüzden belirli hataları düzeltip bu site ile ilgili sorunlar bittikten sonra eski sıralamasına geri gelebilir siteniz sabırlı olmanızı öneririm.