pm gönderdim
Sorum:yaklaşık 3 aydır düzenli olarak giriş yapıyorum toplistlerede ekledim anahtar kelimede ve site adını ayrı ayrı yazmada hala 1. sayfaya yükselemedim
Şu anda site yolun başında gibi görnüyor. Dış bağlantın çok az toplist sitelere eklemişsin bir kaç tana ama bu yeterli değil backlink çeşitliğini arttırman ve çalışmalarını azar azar arttırıp devam etmen lazım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:15:56 -->-> Daha önceki mesaj 01:10:59 --
Merhaba bir ay oldu sanırım sitemi açalı.Şuan sadece sosyal medya bazlı çalışıyorum ve bir ayda sadece 5-8 arası tanıtım yazısı aldım.Bilmiyorum ama nasıl bir ilerleme katetmeliyim.
Kelimem tesettür giyim. site
http://yenibigiyim.com
Sitende 20 civarı görünen bağlantı var bunlardan 4 tanesi sadece yararı olabilecek bağlantıdır. Geri kalanların hepsi yabancı ve istemsizdir öncelikle bunları temizlemen lazım daha sonra yabancı sitelerden link almayı karalisteye ekleyin. Daha sonra tesettür giyim üzerine çalışıyorsanız ya bu alanda paravan blog açmalısınız yada alanınızdaki sitelerden tanıtım yazısı almalısınız aşırıya kaçmayın dediğim gibi. Backlink çeşitliliği kullanın çalışmayı birden yüklenmeyin yavaş yavaş arttırın başarılar.