Hocam dediğiniz gibi karşılıklı güvenle olacak eğer gerçekten email değişimi için ücret istiyorlarsa. Satacağımı bilseydim zaten resmi email adresimi vermezdim sonrasında da satarken maili de verirdim ama kimse bir işe başlarken kötü olasılıkları düşünemiyor. Forumu çok hevesle kurdum günde 2k nete kadar ilerlettim sonrasında 6 ay askere gittim ve geldiğimde güvenmiş olduğum adamlar forumu terketmişler, forum olmuş Ali Baba'nın çiftliği. Tüm bunlara sinirlendim ve artık forum işine tövbe ettim. Kimse ben kötüyüm demez ama alacak arkadaşlara şunları belirtmek istiyorum. Kendim öğretmenim, devlet memuruyum yaklaşık 2 senedir de r10'da üyeyim. Bugüne kadar bazı arkadaşlardan bir şeyler aldık bazılarına bir şeyler sattık kimse ile en küçük problem yaşamadım. Alan arkadaş arkasına bakmadan forumunu kuracak işine gücüne bakacak. Tüm bunlara rağmen içine sinmeyen arkadaşlar almasınlar. İnsanın içine sinmeyen şey olduğu zaman her gün dürter kafası takılır. Bu yaz kredi çekip 2005 model polo aldım plakadan sorguladım aracın hasar kaydı çıkmadı. Adam telefonda dedi kesinlikle hasar kaydı yoktur diye. Van'dan Polatlı'ya eşimin kardeşiyle gittik arabayı almaya. Genç bir üniversite öğrencisi karşıladı bizi gittik arabayı gösterdik araçta değişen falan yok dediler. Çocukta iyi birine benziyor diye 26.000 liraya arabayı aldık ve arabayı 1300 km sürüp Van'a getirdik. Ruhsata bakarken şase no gözüme çarptı ve şeytan dürttü şu sorgulamayı birde şase no ile yapayım diye. Sorgulattım araç 21.000 liralık hasar kaydı ile perte çıkmış. Adamı aradım adam git mahkemeye ver ya da aracı getir 21.000 liraya geri alayım dedi. Avukata sordum hocam çok uğraşırsın sonuç alacağın kesin bile değil dedi. Tüm bunları burada şu sebepten dolayı anlattım. Kanunlar ve kurallar namuslu insanlar için caydırıcı maalesef. Adam beni dolandırdığı halde dava açma diyen bir hukuk sistemi var. Kimseyi Allah böyle şeylerle sınamasın. 200 liraya alan olursa olur olmazsa hayırlısı olsun.
geçmiş olsun oto satımında bizimde başımıza geldi galericiye verdik arabayı 2 bin tl nakit kalanı senet olacaktı üstüne bide satışı verdik adam konyanın en büyük sahtekarıymış para gitti elimizde senet olsada işlem yaptıramıyoruz