Arkadaşlar sizler için yeni bir sistem geliştirdim.

Malum Google link aldığınız sitelerin sizin sitenizle ilgili olup olmadığına bakıyor. İlgili sitelerin linkleri daha fazla işe yarıyor. Link alımlarında genelde haber siteleri tercih ediliyor. Ama o zaman da 10 binlerce backlink alıyorsunuz. bir çok sayfa ilgisiz haberlerle dolu. Bu da bazen spam yemenize sebep oluyor.

Site 1 Yıllık bir haber sitesi, 3 aydır düzenli haber girişine başlandı. günlük 150 haber giriliyor. haftada 3-5 tane kendi muhabirimizin yaptığı haberler giriliyor.
Günlük hit 300-1000 arası değişiyor.
kendi haberimiz olduğunda 3-5k ya kadar çıkıyor.

Yeni yaptığım sistemde
Size bir Yönetim paneli sunuyorum.
Kullanıcı girişi yapıyorsunuz.
Siteye eklediğim haberlerde kullandığım anahtar kelimeleri burada görüyorsunuz.
Anahtar kelimelerin yanında kaç tane haberde kullanıldığı yazıyor.
Size istediğiniz 5 tane anahtar kelimeyi seçme hakkı tanıyorum.
Böylece bu 5 anahtar kelimenin geçtiği haberlerin altında linkiniz çıkıyor. diğer haberlerde çıkmıyor. Böylece hem sitenizle ilgili haberlerin altında linkiniz oluyor hem de kaç sayfada linkinizin çıktığını görebiliyorsunuz.

Örneğin siteniz Ankara'da hizmet veren bir site.
anahtar kelime olarak, Ankara, Yenimahalle, Fethi Yaşar vb kelimeler seçiyorsunuz. sadece bu sayfalarda linkiniz çıkıyor.

Her anahtar kelimeyi en fazla 5 kişi seçebiliyor. Böylece bir haberin altında 5'ten fazla link olmuyor.
Anahtar kelimeyi seçerken, o kelimeyi kaç kişinin seçmiş olduğunu da görebiliyorsunuz.

Üyelik süresi 1 Yıl. eklediğiniz linkler 1 yıl boyunca kalıyor.

Ücret: 100 TL