Kardeşim arama kutusu için reklamlarım kısmında Arama var oradan başvuru yapmanız gerekli daha önce başvuru yapmadıysanız.Ayrıca yerleşim şu an güzel en yukardaki 728x90 reklam çok sırıtmış ve olmamış.Reklam birimlerinin ne kadar getirdiğini takip edebilme şansınız var adsenseden ona göre tek bir yerleşimde sabit kalmayın hitiniz arttıkça değişiklikler yapın geliriniz normal seviyede olmazsa.Size bir tavsiyem daha siteniz için twitter ve facebook hesapları açın twitter'in seoya etkisi vardır el ile güncellemeseniz bile otomatik paylaşım yaptırın twitterfeed.com bu site yardımcı olur bu konuda iyi çalışmalar.
hocam facebook hesabım var ama twitter açmadım.reklamı en üste koymamın sebebi anasayfada 3 ayarladım ama post ve page da en usttekiyle beraber 2 reklam olmuş oluyor olmazsa onu kaldırır sola dayarım farketmez ama kısa zaman sonra reklam ve seo çalışması yapıcam inşallah
Benim imzamdaki blogta günlük 50 veya biraz daha fazla ziyaretçim var ve 2-3 günde 60-90 kuruş gibi bir getirisi oluyor :S . Sanırım sektörden sektöre farklılıklar meydana geliyor. Bu arada özel boyutlu reklamları nasıl yapıyorsunuz?
kardeşim reklam seçerken yeni reklam birimine gel "gösteriliyor" yanında önerilenler (yatay dikey dikdörtgen vs ) var ona tıkla özel boyut diyor gir ölçüleri yaz o kadar yerleştir daha sonra o oraya oturucak.