hocam taşanı kaldırdım hemde sayıyı 3 e indirdim.Arama kutucuğu koy demiştiniz özel boyutlarda reklamı ayarladım sağ kolonda baktıysanız görmüşsünüz ama arama kutucuğu yapamadım.
ahmet kardeş benim 3 site var imzamda 3 üne de reklamları paylaştırdım.Şuanda tv olanda hit yok ama onu zaten kendime yaptırdım.Moda olanda da günlük 5-10 hit var.Sözlük sitesinde de 10-15 günlük hit var ama siteler daha 1 ayı doldurmadı ve tasarımları uzun sürdü.
Kardeşim arama kutusu için reklamlarım kısmında Arama var oradan başvuru yapmanız gerekli daha önce başvuru yapmadıysanız.Ayrıca yerleşim şu an güzel en yukardaki 728x90 reklam çok sırıtmış ve olmamış.Reklam birimlerinin ne kadar getirdiğini takip edebilme şansınız var adsenseden ona göre tek bir yerleşimde sabit kalmayın hitiniz arttıkça değişiklikler yapın geliriniz normal seviyede olmazsa.Size bir tavsiyem daha siteniz için twitter ve facebook hesapları açın twitter'in seoya etkisi vardır el ile güncellemeseniz bile otomatik paylaşım yaptırın twitterfeed.com bu site yardımcı olur bu konuda iyi çalışmalar.