* İstanbul Avrupa yakasında ikâmet ediyorum.
* Eğitimimi belirtmeme gerek yok fakat yinede; Uluslararası ilişkiler 1'inci sınıf öğrencisiyim.
* 7 sene kadar Adobe photoshop, corel draw ve de 3d max deneyimim var (İlgili yazılımlardan Bilge adam sertifikasına sahibim). Bu süreç içerisinde türkiyede rap müziğinin temellerini atan ve de şu an rap'i en iyi yerlere getirmiş birinin (tahmin edilmiştir ama yinede görüşmede açıklayacağım) site yönetim, grafik çalışmaları, manüplasyon ve de kurgulama (fiction) çalışmaları yapmak üzere görev almıştım.
* Profesyonel seviyede wordpress bilgisine sahibim, eklenti yazılımından tutun tema yapımına kadar profesyonel destek sağlayabilirim.
* Sıfırdan bir facebook sayfasını seneler içerisinde 150.000 beğenili konuma getirdim fakat sıkışıklıktan dolayı sattım.
* Şu an aktif olarak youtube kanalımdan adobe after effect ve sony vegas programları ile profesyonel çalışmalar yapıp yayın yapmaktayım.

* İş anlayışım çok ciddidir, kesinlikle para için kişiliğimden taviz vermem. İşim neyse onu yaparım, işim olmayan şeye elimi sürmem.

-- Konuda belirtmiş olduğunuz tüm kıstasları profesyonel bir şekilde yapabilirim.
Uygun görürseniz, detayları konuşmak için yakından görüşebiliriz.

Özgür Ulukan
Mail: ozgurulukan@live.com