Ben tecrübeli değilim ama daha önce girmek için 1-2 araştırma yaptım. Okumak istiyorsan yazıyorum;
Facebook, Google reklamları kesinlikle verilmeli. Çünkü bu reklamlar doğru kullanıcılara birebir ulaşmak için çok etkili. Günlük reklam maliyetini de sen belirlersin. Günlük 10 TL'de yapabilirsin, 100 TL'de.
İnternet yapacağın satışlar için sanal pos alman lazım, sanal pos için de bir şirketin olması lazım. Bu şirket şahıs şirketi olabilir.
Kargolar için anlaşmayı yine kargo şirketleriyle yapıyorsun. Sana belirli bir kota veriyor. Örneğin aylık 500 adetin üstünde gönderim yaparsan sabit bir fiyat verip, seninle anlaşıyor.
Şimdiden başarılar dilerim.
gida isi tehlikeli heleki firma olmadan saglik bakanligindan onayli belgeli urun olmadan cok zor birsey bence
oncelikle normal real hayattaki problemleri cozup sonra webe yonelilmeli daha bir hic bir kaydi olmayan kisi icin oldukca zor bu isler bu sebeb ile dikkat edilmesi gerekiyor.
urunleri birde baskasindan alacakmis olurda yanlis bir malzeme katarlar olume kadar gider sonra basini alamazlar,
eticaret en kolay yonu kargoya gidersin anlasir muhasebe islerinizi halleder belge almak gene basvurular ile olur
Yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikli olarak bunu bir sağlık bakanlığıyla görüşme kararı aldık tekrar teşekkürler