Bu forumda benim dustugum duruma dusen yoktur sanirim. 2012 yilinda plaka sorgulayarak 2009 model tam otomatik toyota comfort extra aldim. Araci aldigim kisi soldan bariyerlere surtmeden 4 parca boya oldugunu soyledi ve kaza resinlerini gosterdi. Surtme oldugu gorulen resimler sorgununda temiz cikmasi ile araci aldim.Siyah renk basta guzel gelsede temizlik konusunda biktirdi.Ayni aracin beyazi icin Kocaeli Kaya plz. takas teklifi istedim. Kaza durumunu acikladim fotolari gondrdim. Aracinizin 2011 yilina ait 30000 tl hasar kaydi var dediklerinde hata oldugunu soyleyip kendimde sasi no ile sorgulattigimda buyuk sok yasadim. 3 senedir kasko yaptirdigim aracin pert kaydi var ve kasko yaptirirken gorunmuyor. Soku atlattiktan sonra arkdslariminda yorumlari ile sakin kafa dudundum. arac 2,5 yildir bende ve cok sukur rutin yag degisimi ve bakim disinda en ufak bir ariza vermedi. Kullanimi harika tek sorun renk onuda artik onemsemiyorum gittigi yere kadar aracimla barisik olmaya karar verdim. Ama bundan sonra arac alirken sasi nodan sorgudan tutun
sigorta firmalarina sorgulatma kendi servisinden tam kontrol hepsini yaptiracam. Benim basima gelen sizlere de ders olsun diye anlattim. Allah kazasiz belasiz saglikli omurler versin.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi