teamspeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 k hasar cok birşey değil hocam ama eğer kafanıza yatmadıysa alıp pişman olmayın sonra
Hocam forumlara bakınca aslında yatmadı da diyemem. Çünkü yazmışlar bir far değişti 800 TL yazdılar diye.

atary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi bir ustaya güzelce gösterin başka bir hasarı yoksa 3 bin tl bişey değil eğer tanıdık bir usta yoksa servis den inceleme yapın bir de tüvtürkden km ye kontrol edin eğer bir farklılık çıkmazsa zaten tertemizdir.
Hocam tanıdık bir kaç trafik zabıtası var, onların tanıdığı ustalar vardır saniye de mutlaka. Cuma kısmetse bakmaya gideceğiz arabaya parayı hazırlayıp, arkadaşın arabasıyla ustayı da alıp gideceğiz artık usta ne derse onu yapacağız diye planlama yapıyordum ama şimdi geri adım atsam mı diye düşünüyorum. Öyle yapacağım hocam tramer sorgusunda km bilgisi gelmedi şansıma

oktayman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araba alınca otamatik fren filan yapan arabalardan almak lazım.ben bugün ciddi bir kaza yaptım o kadar frene bastığım halde araba durmadı(sağdaki araç dönüş yasak olan yerden dönmek için önüme kırdı).araç ta bayağı hasar meydana geldi çok şükür bizde çok mişey yok kemer filan takılı idi ama her yerim ağrıyor uyuyamadım bir türlü.yani kısaca alabildiğiniz kadar sağlam olsun olmadı biraz daha bekleyin hocam.nacizhane tavsiyem
Hocam öyle de bütçem bu kadar benim Hani diyorlar mesela bekle bekle hep. Ya ama şöyle bir şey var bende hocam. 1 ay sonra ev arkadaşım evlenecek onun düğününe gideceğim. 2 ay sonra memlekete gideceğim. Ayrıca yazın ee sürekli gezmek istiyoruz o yüzden bekleyemeyeceğim gibi
NuhGuleyyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen araba alması kadar zor bir şey yokmuş bende 1 aydır senle aynı durumdayım.
Araba beğeniyorum soruyorsun bu araba alınır mı nasıl? ne yapacan onu boşver bunu al onu soruyorsun onu beğenmiyorlar kafa beyin kalmadı.
Aynen valla ama artık pek sormicam. Yok tek kapı alma napcan tek kapıyı cart curt. Sanki 4 kişi takılacaz hep. İstisna olunca zaten koltuğu çekerim geçer biner arkaya alla alla valla kafa kalmadı

Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3000 TL önemli bir hasar kaydı değildir muhtemelen. Siz yine de anlayan bir ustaya gösterip ondan sonra alın derim.
Aynen hocam zaten ustayla beraber gideceğiz araç başına

gokhanua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3000 Tl önemsizdir. ( değişen yok ise ) , kendi arabamda 1362 TL Hasar kaydı var bunu bile sorun yapıyolar
Hocam işin garibi araç sahibi değişensiz, kazasız, boyasız diye ilana koymuştu. Aradım tampon boyalı dedi. Tramer sorgu yapın bilgim yok dedi ben baktırmadan aldım vs. Sorgu da hasar çıktı. Sanırım değişen hakkında da bilgisi yoktur

Bir de hocam aynen işte 1362 TL bile sorun oluyor. Yarın bir gün satmaya kalksam işim zor olacak sanırım, hasar kaydı mevcut. Tek kapı falan diye..

Ama 3000 TL hasarda mutlaka değişeni vardır gibi