ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevap için teşekkür ediyorum elinize sağlık hocam. burda kilit nokta tanıtım yazısı ve backlink ten geçiyor sanırım bunlar olmadan doğallık işe yaramıyor benim gözlemim bu şekilde en azından mesala bugun bir film girdim siteme kendi upload ettiğim videoda reklamım olan bir film açıklama özgün nette video yok henüz 1-2 site de var kafada çıkmam gerekiyorken yani en azından 1 veya 2.sayfada çıkmam gerekiyorken ilk 500 de çıkmıyor site bir kaç sağlam backlink alsak düzelirmi sizce bu durum ? manuel spam yok bilinen google cezası yok ama ne kadar özgün olursam olayım domain sıralamaya girmiyor

Sadece backlink ve tanıtım yazılarına dayandırmak da doğru olmaz. Biz burada doğal olmaktan bahsediyoruz. Gerçek ya da tüzel kişiler, şu kısmı anlayamıyor. Ya da anlatamıyoruz. SEO, doğal olmaktır. Otör olmak, bilinir olmak, tanınmaktır. Bu yüzden Mekjoy SEO olarak, SEO çalışmalarında müşterimize ne kadar doğru bir reklam yatırımı yaptığını anlatıyor ve raporluyoruz.

Ayrıca doğallığın işe yaradığına en güncel örnek; hem de forumumuzdan bir konudan.
https://www.r10.net/meta-tag/1301708-...e-keyword.html

Konuyu açan arkadaşımız SEO'yu umursamamışlar demiş ama aslında sektörel otorite sağlanarak SEO yapılmış. SEO budur.

Sitenizin durumu ile ilgili olarak detaylı bir PM atın. Sizlere çözüm önerilerimiz ve neler yapabileceğimiz ile ilgili olarak detaylı bir PM ile dönüş yapalım.

En sağlıklısı bu olacaktır. Yoksa ayak üstü "yahu benim bilgisayar çalışmıyor nedendir" sorusu gibi olacak. Biz de görmeden bir şey diyemeyiz demekten öteye geçemeyeceğiz. Çözüm odaklı olmak adına PM atınız, biz de yanıtlayalım.

Sorunuz için teşekkür ederim.
Saygılarımızla,
Mekjoy SEO | SEO Uzmanı