Merhabalar,

Gerçekten araba aramak kadar zor bir şey yokmuş forum da bir çok arkadaşın başını şişirdim haklarını helal etsinler

Şimdi uzun zamandır baktığım Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active tek kapı spor araç vardı. Pazarlık falan 17.500 civarında anlaştık. 2006 model, benzin lpg li 152.000 km'de. Aracın 3.sahibi olacam eğer alırsam ki şuan ki sahibi 2 yıldır kullanıyor.

Telefonla görüştüğüm de sadece tampon boyandığını, hafif çarpmış başka bir araç daha önce o yüzden belirtti. KM orjinal. Sadece geçen yıl klimadan su gelmiş o yüzden bir tek o sorun çıkarmış halletmiş şuan sorun olmadığını belirtti nitekim sıkıntı yok dedi.

Kazası değişeni olmadığını söyledi ancak daha önce ki ilk sahibinden aracı bildiği için direk aldığını, sorgu yaptırmadığını ; sorgu yaptırmamı söyledi.

Tramer sorgusunda 2008'e ait 3000 TL hasar kaydı çıktı araçta ve midem bulanmadı değil.

Araç çok hoşuma gitti lakin. Genç işi spor, temiz duruyordu. Sizce ne yapmalıyım. 2008 için o hasar çok mu? Forumları inceledim firmalar fiyatları abarttığını belirttiler. Dediğim gibi araç tek kapı. Hafta içinde fiyat için anlaştık ve görmeye gidecektim.. Teşekkürler, iyi bayramlar