Yazmayım yazmayım diyorum zorla yazdırıyorsunuz. Buyrun
burdan bakın, sorunun cevabı tam da orada. Ayrıca internetten araştırmayı bilmiyorsanız öğrenin, böyle bir imkanınız var değil mi ki burada yazabiliyorsunuz, unutmadan onu da ehl-i sünnet olan sitelerden araştırın, doğru öğreneceğim diye yanlış öğrenmeyin.
Fetva öyle kafanıza göre verilmez, neye dayanıyorsun arkadaş! (Veren için söylüyorum, ben fetva da vaaz da vermiyorum, verilen fetvayı arkadaş bilmiyorsa ya da biliyorsa dahi günahtan vazgeçerse diye iletiyorum sadece. Sonuçta herkesin günahı da sevabı da kendine, ama burada başka yazılan yalan yanlış şeylere hiç bir şey söylenmez, dinimizle alakalı doğru bir şey söylenir, bazıları tarafından bir küfür edilmediği kalır.)
Günah sana göre bana göre değişmez, hiç olmazsa günahın günah olduğunu kabul edin.
Bu kadar nazikçe sorulan bir soruya verdiğiniz yanıt zaten sizin kişiliğinizi ve biat kültüründen geldiğinizi ortaya koymaktadır...
Konuya gelirsek; Ben de araştırdım ama Kuran-i Kerim'de yazmadığı bilgisine ulaştım, sizin verdiğiniz sitede de aşağıdaki gibi yazıyor...
Alıntı
Sual: Bir arkadaş, Dövme yaptırmanın günah olduğu söyleniyor. Ben meal okudum. Kuranda böyle bir şey göremedim diyor. Dövme yapmak günah değil mi?
CEVAP
Evet günahtır. Her şeyi Kuranda bulmak zordur. Sahih-i Müslim'de bildiriliyor ki:
İbni Mesud hazretleri, (Dövme yapan ve yaptıran, peruk takan ve taktıranlara lanet olsun) mealindeki hadis-i şerifi rivayet edince, Ümmü Yakub adında ihtiyar bir kadın itiraz edip, "Ben Kur'anın hepsini okudum, ama böyle bir lanet yok dedi. İbni Mesud hazretleri, "Dikkatli okusaydın mutlaka görürdün diyerek şu mealdeki âyet-i kerimeyi okudu:
(Resulullahın size verdiklerini alın, yasakladıklarından sakının!) [Haşr 7]
Demekki Kuran-i Kerimde yazmıyor, Kuranda varsa gösterin yoksa siz insanlara yanlış bilgi vermekten günaha giriyorsunuz...
Bunun vebalini ödeyebilecekmisiniz?
Kuranı Kerimde yazmıyor ama Müslim b. Haccâc el-Kuşeyr efendi günah demiş, sizde o kişi günah dediyse günah'tır diyorsunuz,
Müslim b. Haccâc el-Kuşeyr Allahtan dahamı iyi biliyor?
3-5 kişi günah dedi diye sizde sürü pskolojisi günahtır demeyin...
Ben Kuran-i Kerim'den başkasına inanmam, sizde inanmasanız iyi edersiniz...
KUL'un SÖYLEDİĞİNE DEĞİL, ALLAHIN SÖYLEDİĞİNE İNANIN...