ben kendi yaptığım ve kısmen de başarılı olduğum şeyleri anlatayım.
makale başlıklarını yanlış kullanmışsınız diye düşünüyorum. Ben genelde soru şeklinde veya daha kapsayıcı başlıklar tercih ediyorum. "su içmeyi unutmayın" yerine "neden su içmeliyiz ve su içmenin vücuda faydaları nelerdir" gibi bir başlık tercih ederdim. sizin yazılarınızdan en fazla okunanına dikkat ettim şimdi, "Bol pantolonlar nasıl kombinlenir?" bilmem bu dikkatiniz çekti mi?
Yazılarınızın özgünlüğünden bahsetmişsiniz ama yonca evcimik röportajını yayınlamışsınız sitenizde.
Etiket tercihlerinize de değineyim. Bu konuda piyasada 2 farklı görüş var ama ben diğer yöntemi uyguluyorum ve faydalarını görüyorum. etiketlerinizin anlamlı kelime öbekleri olmasını tercih ediyorum. Suyla ilgili makalenizde "açlık , içmek , kalori , Sağlık , su , taşıyıcı , toksik madde , unutmak" diye etiketleriniz var. ben olsaydım "Ne kadar su içmeliyiz, günlük su ihtiyacımız" diye 2 etiket koyardım. bu etiketler de birer link oluşturuyor ya buradan da hit geliyor. hatta bazı yazılarımda etiketler yazılarımın önüne geçiyor.
Ayrıca google'ın çokça bahsettiği birşey var ama ne kadar önemlidir bilmiyorum, yazılarınız aşağılarda kalmasını istemiyorlar. "banner, menü, üst başlık" makalenizi aşağıya doğru itiyor. ama bu konuda ne kadar etkili oluyor bilmiyorum, birkaç güvenilir makalelerde duymuştum bunu.