yapilan haberin detayi
Alıntı
Hindistan'ın Varanasi kentinde yaşayan Mahashta Murasi tam 179 yaşında. Üstelik yaşını kanıtlayacak her türlü belgeye de sahip.
6 Haziran 1835 doğumlu Hintli 1957'ye kadar ayakkabıcılık yapmış. 122 yaşında emekli olmuş. Murasi "Galiba Azrail beni unuttu. O kadar uzun yaşadım ki torunumun torununun ölümünü gördüm. 150 yaşını geçen kimse yok. Sanırım ben ölümsüzüm" diyor.
ilgili linkler..
http://www.milliyet.com.tr/azrail-bu...86/default.htm http://www.sabah.com.tr/Dunya/2014/0...il-beni-unuttu http://www.ahaber.com.tr/Yasam/2014/...am-179-yasinda http://www.mynet.com/haber/dunya/azr...uttu-1200853-1
daha fazla link icin.
https://www.google.co.uk/#q=Azrail+bu+adam%C4%B1+unuttu!
Simdi olaya gelelim, Zaytung benzeri asparagas haber yapan
worldnewsdailyreport isimli sitenin uydurmus oldugu haberi turkiyemizde uzulerek medya dedigimiz basin kuruluslari arastirmadan sazan gibi atladilar nerdeyse tum haber sitelerine konu oldu bu olay.
asil link :
http://worldnewsdailyreport.com/indi...179-years-old/
ayrica buradaki linkten de soz konusu site uretmis olduklari tum haberlerin uydurma yani gercek ile alakasi olmadigini belirtmektedir.
http://worldnewsdailyreport.com/disclaimer/
simdi bu haberi kendi gundemlerine tasiyan "sozde" gazeteler bir insanin gercektende bu kadar yasaya bilecegini mi dusunduler ? yoksa haber olsun hit gelsin nasil olursa olsun mu dediler ?
Hesap makinasi ile gonderilmistir, yazim hatalari icin aff ola.