ilkerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilinmeyen yayınlayıcı oldugundandır, daha fazla bilgi kısmına basıp oradan yine de çalıştır, tarzında birşey olması lazım..
Evet, yinede çalıştır yaparak program çalıştırılabiliyor ama programı denemeleri için yolladığım arkadaşlarım bilgisayarlarına bir şey olacak diye öyle bir korkuyorlar ki onu hiç denemeden siliyorlar programı malesef. Onlara sistem çökerten veya şifre çalan bir program yolladığımı falan sanıyorlar galiba ve açmaya korkuyor. Oysaki basit bir C# programı yazıyorum. Onlardan da yaptığım programı deneyip yorumlamalarını istiyorum ama kime yolladıysam, bilgisayarım engelledi ben de hiç açmadan sildim diyorlar. Onlara durumu açıklamama rağmen bana inanmayıp bilgisayar hatasına inanıyorlar ve yolladığım programın gerçekten de zararlı bir şey oluğunu sanıyorlar.

Ayrıca programı oluştururken Şirket Adı, Programın Tam Adı, Dosya Sürümü vb. kısımları da doldurdum ama nedense bu hatayı sadece Windows8 bilgisayarlar veriyor. Windows7 bilgisayarlarda herhangi bir sorun çıkmamaktadır.