Neden böle savunmaya geçtiniz anlamış deyilim Evet ltc de sattım bir kısmınıda zarara sattım toplamda 100-200 arası bir zararım oldu.

Bitcoin büyük kısmı bazı adamların elinde ...

Diyelimki 50 bin tl niz var gittiniz bitcoin aldınız bitcoin 1000 dolara çıktı diyelim paranız oldu 100 bin Sonra bu kadar bitcoini bozdur bozdurabilirsen
ayrı yeten bazı saf arkadaşlar maliyenin bu paraya değmeyeceğini düşünüyor.

Alıcaklar arkadaşlar burdan hesabını yapsın milletin yapıcağı yatırım en fazla bir iki bin 2 sene sonra 4 bin tl olur aman ne güzel .

Yani artık tren kaçtı zamanında çok ucuzdan büyük miktarda alanlar köşeyi döndü.Umarım bozdurup dönebilmişlerdir.

Tamamen herkes birbirini gaza getiriyor haydi alın çıkıcak şöle böle bu saatten sonra almak alacağın riske değmez.

Bitcoin dışında alternatif daha sağlam bir para birimi çıkarsa ilerde tutulabilir diye düşünüyorum.

PisiPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geleceği yok demek ayrı bir düşünce, herkesin elinde patladı demek ayrı bir tartışma konusu. Alt coinlerin geleceği yok bu konuda bende sizinle aynı fikirdeyim ama bitcoin'in geleceği yok demek gerçekten bu işle ucundan kıyısından ilgilenmediğinizi ya da kasım aylarımda 3000 TL'den bitcoin alıp bir köşede beklediğinizi ya da zararına sattığınızı gösterir. Kimin neden elinde patlasın bu bir para birimi olarak henüz görülmedi tüm dünya'da fakat bir ödeme yöntemi olarak çoktan kabul edildi. Ebay gibi siteler bile giriş yapmaya hazırlanıyor, koskoca Dell firması bitcoin ile bilgisayar satmaya başladı. Ayrıca elinde patlayanlar sadece al-sat gözüyle bakıp abi 10.000$ olucakmış seneye diye girenler. Bitcoin teknolojisinin temelini iyi bilen biri asla zarar etmez diye düşünüyorum, şahsen yaklaşık 1 senedir bitcoin ile ilgileniyorum ve günlük hayatımın işimim bir parçası durumunda, çalıştığım yerde bitcoin entegrasyonundan ve sistemden sorumluyum işimim yanında, aktif bir trader'ım ve 1 senedir hala zarar etmedim, bitcoin cüzdanım çalınmadığı sürece etmem çünkü sistemin işleyişini, madencilikteki blok süreleri gibi kavramları anlayınca fiyatı tahmin etmek güç olmuyor.

Profilinize baktığımda LTC bile sattığınızı görüyorum, elinizde LTC'ler patlamış ve ölü fiyatına satmaya çalışmışınız, şaşırmadım..