kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam teşekkür ederim ama diski gormuyor suan
görünmez çünkü hdd de bölüm oluşturmamışsınız. ham olarak kaldığı için görünmüyor. şu windows yükleme bölümünde hddyi bölümlemeyi denediniz mi ? kurulum yapma menüsünde sadece bölümlendirme yapın.

bunun yanı sıra BIOSta kesinlikle bir sıkıntı var. hddyi görmemesinin sebebi bios.

birde alttaki yöntemleri dener misiniz ?

Alıntı
Linux'un kullandığı özgün, takas ve önyükleme bölümlerini kaldırın:
Bilgisayarınızı Linux kurulum disketiyle başlatın, komut istemine fdisk yazın ve ENTER tuşuna basın.

NOT: Fdisk aracını kullanma konusunda yardım için, komut istemine m yazın ve ENTER tuşuna basın.
Komut istemine p yazın ve ENTER tuşuna basarak bölüm bilgilerini görüntüleyin. Listelenen ilk öğe sabit disk 1, bölüm 1 bilgileri ve ikinci öğe sabit disk 1, bölüm 2 bilgileridir.
Komut istemine d yazın ve ENTER tuşuna basın. Silmek istediğiniz bölüm numarası sorulur. 1 numaralı bölümü silmek için, 1 yazın ve ENTER tuşuna basın. Tüm bölümler silininceye kadar bu adımı yineleyin.
Bu bilgileri bölüm tablosuna yazmak için, w yazın ve ENTER tuşuna basın. Bilgiler bölüm tablosuna yazıldığı için bazı hata iletileri oluşturulabilir; ancak bu aşamada önemli olmamalıdırlar, çünkü sonraki adımda bilgisayar yeniden başlatılıp yeni işletim sistemi yüklenecektir.
Komut istemine q yazın ENTER tuşuna basarak Fdisk aracından çıkın.
Windows işletim sistemi için önyüklenebilen bir disketi veya önyüklenebilen CD-ROM'u sürücüye yerleştirin ve CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basarak bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Windows'u yükleyin. Bilgisayarınıza yüklemek istediğiniz Windows işletim sisteminin yükleme yönergelerini uygulayın. Yükleme işlemi, bilgisayarınızda uygun bölümleri oluşturmanıza yardımcı olur.