Filmlere site adresini yazman kaliteli site olarak gözükmeni sağlıyor. Zaten reklamsız direk basarsan bu senin zararına bildiğin ameleliğini yapmış olursun adam diğer film siteleri girer sitene hazır temiz filmi alır geçer. Adamı boşa yormamış olursun
Kullanıcı olarak oturdum 2 saat filmi izliyorum, filmin başında site adresi yazdı tamam bunu gördüm ama unuturum, filmin yarısında bir daha site adresi çıktı hop aklıma kazıdım bu adresi filmin sonunda bir daha çıktı tamamdır bu siteyi unutmam artık hele ki alt yazı vs sağlamsa ve filmleri beğendiysem o siteye bir daha girerim

yani reklamsız çekip direk upload ettiğimde yayılır gider amelelik yapmış olurum anca ama işte bu reklam gömme olayıda 2-3 saat sürüyor 2 satır yazı yazıcaz convert edip duruyoruz

ama ortak görüş herkesin aynı kaliteli bir sistem olucaksa bu şekilde devam etmeliyim özeti çıkıyor 2 günde 6 video ekledim siteye reklam gömüp. daha hızlı convert eden bir program bulursam sanırım daha kolay olucak benim işim 1 film 5 aşamadan geçiyor bende o da çok zaman alıyor
1 : dowloand et
2. reklam göm ( 1-2 saat sürüyor )
3. convert programları kaliteyi bozuyor hem kaliteyi yükseltiyorum hem partlara bölüyorum buda 1 saat falan sürüyor
4. upload et
5. siteye içerik oluştur makale yaz afiş boyutlarıyla oyna afişe hafif site ismi yaz yönetmen senaryo ımbd gibi bilgileri wikiden araştır falan fıstık
bu film sektörü tek kişi ile zormuş onu anladım