OrkunBAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklamın abartılı hatta bazı saçma film siteleri bağırarak reklam geçiyor fimin ortasında bu film bilmem ne sitesine aittir diye adam resmen ses ekliyor filmin sesini kısıp o tür saçma reklamlar her zaman uzun vadede zarar getirir film sitelerine.film başlamadan önce 5-10 saniyelik bir yazı yada resim şeklinde bir reklam eklemen zarar getirmez
Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen site otoritesini gösteren bir çalışma bu reklam işi. Ayrıca adam sitesine sizin eklediğiniz filmleri çekmiş mesela, kendi sitesinde yayınlıyor. Ziyaretçi gelip filmi izliyor ve sizin sitenizin linkini görüyor. O link kesinlikle aklında kalır ve bir daha başka film izlemek isterse ilk sitenizi ziyaret eder.
görüşleriniz için teşekkür ediyorum

sarkos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam gömmeyeceksen zaten upload etmene gerek yok hazır linki ekleyebilirsin.
Eğer ben kaliteli bir marka film sitesi yaratmak istiyorum diyorsan filmin bir yanına site adresini eklemen yararlı olacaktır. En azından kullanıcı senin siteni hatırlar.
Ayrıca video çözünürlüğü yükseltmek hiç bir işe yaramaz. Orada 720P yazması 360p kalitede filmin sunulması mesela benim hoşuma gitmez. Video boyutu yükseltmekten başka bir işe yaramaz.
360p kalitedeki bir videoyu 720p şeklinde lanse etmiyoruzki bizzat 720p şeklinde upload ediyorum