ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vds kiraladım 3 gündür vds'nin içinde uğraşıp duruyorum bi iki konumda oldu bu yönde sizin düşüncelerinize ihtiyacım var şimdi 1 günde dowloand yapıp reklam gömüp bunu 720p kaliteye çevirmem sonra upload etmem bi film başı 2- 2.5 saat sürüyor birde siteye özgün şekilde içerik oluşturmak 3 saatimi alıyor günde 3-4 film zor çıkıyor filmi indiriyorum 10 dk filme reklam gömüyorum sonra o videoyu başka programla kalitesini yükseltiyorum sonra upload ediyorum yaptığım iş bu ama sizinde bildiğiniz gibi google videoda reklam varmı yokmu bakmaz bu videoda sitenin reklamı var bunu üste taşıyalım demez herşey içerikte bitiyor tamda bu noktada sizlerin görüşlerini merak ediyorum filmi indirsem reklam ile uğraşmasam indirdiğim gibi upload etsem 30-40 dk bi film çıkartırım reklamsız olsa sizce ne olur ? yada x siteye girip video izlediğinizde video başında reklam çıkınca ne hissediyorsunuz ? kötü tarafı ben upload ederim başkası alır reklamsız sitesine koyar onun dışında ne gibi olumsuzluğu olabilir ?? sizce reklam ekleyerek mi videoları upload etmeliyim yoksa reklam eklemeden direk upload edip içerik girip yayınlamalımıyım ? konu bu kategoriye uygun mu değil mi bilemedim eğer değilse report ederseniz sevinirim uygun bölüme taşınmış olur lütfen görüşlerinizi eksik etmeyin.
Tamamen site otoritesini gösteren bir çalışma bu reklam işi. Ayrıca adam sitesine sizin eklediğiniz filmleri çekmiş mesela, kendi sitesinde yayınlıyor. Ziyaretçi gelip filmi izliyor ve sizin sitenizin linkini görüyor. O link kesinlikle aklında kalır ve bir daha başka film izlemek isterse ilk sitenizi ziyaret eder.