Arkadaşım bu videoyu paylaşmakla neyi ifade etmeyi çalışıyorsun bilmiyorum. Bizim dinimiz de Müslüman Müslüman'ın kardeşidir. Coğrafya farketmez. Öyle olsaydı Mekke'den Medineye göçen muhacırlara ve Efendimize Medineniler sahip çıkmazdı. "Medine'de bir sürü aç var neden Mekkelilere sahip çıkacağız" derdi.

Osmanlı bu sayede cihan devleti oldu. Sadece kendi toprağında değil nerede bir Müslüman ezilse yardıma koştular, köhneleşmiş zihniyetle ırkçılık yapmadılar.

Tüm bunlardan sonra ilk sayfadaki seçeneklerde TÜRKİYE olduğunu da hatırlatıyorum. Sizi kimse Filistin'e yardım için zorlamıyor. Ayrıca Türkiye'de valilikler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı elinden geldiğince muhtaçlara yardım etmeye çalışıyor. Filistin'deki Müslüman kardeşlerimizin ise kimse elinden tutmuyor.

Sizi ve diğer arkadaşları sorumluluğa davet ediyorum. Klavyenizden her türlü yazıyı yazma hakkınız var ve dünyada yazdıklarınız adalet terazisine konulmuyor. Eğer ahiret gününe inanıyorsanız orada, söylediklerinizin olduğu gibi yazdıklarınızın da hesabının sorulacağını unutmayın.