emredemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ev gibisi yoktur. 2. el eşya satanlardan fazla masraf yapmadan evi düze bilirsin.
Dediğin gibi yapmamız lazım hocam eve çıkacak olursak, yoksa bütçe yetmez.

PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamamen maddi duruma bakar sıkıntı çekmem diyorsan ev en iyisidir ama maddi yönden pek iyi durumda olamam diyorsan yurtlar iyidir gerçi özel yurtların masrafı da hemen hemen ev kadar da neyse
Hocam dediğin gibi özel yurtlara 350 felan veriliyor aylık, yani eve 3-4 kişi çıksak yurt fiyatına geliyor. Tabi elektrik su ısınma yemek gibi masraflar olacak o ayrı.

cagdasdag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ev dostun ev ben edirnede trakya universitesindeyim suan yurtta olan tum arkadaslarim simdi ev ariyor sen o kadar para ver adamlar sana desinki 12 den sonra gelemezsin evin tek dezavantajini soyleyeyim sana geriye kalanlarin tamaminda ev iyi diyebilirim sorun 1 ev pis olur arkadasim sen cok temiz biri olsanda rv arkadasina her gun temizlik yaptiramazsin mumkun degil temizlik, yemek yapmak gozunu korkutmuyorsa kesinlikle evi tercih et.. bu arada evet yurtlarda masa tenisi vs oluyor ama bu disardada cok pahali degil biz evdeyiz gece bilr bilardoya gidebiliyoruz sikinti yok yani

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgiler için teşekkürler hocam, en doğru mantık ev ve ya apart öğrenci evleri olacak. http://ozelyurtpansiyon.com/yurtlar/...eri-iskenderun şöyle bir apart buldum. Sanırım bu apartlarda yurt gibi belirli kurallar yoktur değil mi ? Anahtarın cebinde olur istediğin zaman girer istediğin zaman çıkarsın. Bu da mantıklı geliyor bana. İçinde mutfağı banyosu felan oluyormuş dairelerin.