Selamlar arkadaşlar, bir script aldık, adamlar kurulumu vs yaptı sonrasında yapamadıkları bir kaç bir şey kalmış onları yapamadılar. Hostingin yapması gerekiyor falan demişler sanırım onu anladım az çok. Host Natro'da. Natro yazılım desteği veremediğini söyledi. Maili aynen yapıştırıyorum buraya. Hosting panelinde zamanlanmış görevler vs var. 1. maddedeki yapılması istenen şey sanırım veritabanıyla ilgili. mssql admine vs giriş yapabiliyorum. ordan mı bu sorguyu çalıştırmam gerekiyor bilemedim. Konu hakkında ücreti dahilinde yardımlarınızı bekliyorum...
...
Merhabalar,
Bu durumda Natro'dan talep edeceğiniz yardım yazılımsal/kod ile ilgili bir şey değil zamanlandırılmış görev/sunucu ile ilgili. Bunun en sık kullanılan yönetimi ilgili sitenin sunucusu üzerinden yapılmasıdır.
Firma ismi fark etmeksizin eğer sadece hosting kullanıcısıysanız zamanlanmış görev ekleyemezsiniz, bunu hosting sağlayıcınıza belirtmeniz gerekir bu da firmaya göre değişen bir durumdur: sözleşmenizde madde olarak geçmesi gerekir ama %90 ihtimalle geçmiyordur.
Bunun yerine VPS/VDS sahibi iseniz, sunucu yönetim paneli üzerinden doğrudan kendiniz yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.