Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ziyaretçi gözüyle bakarsam olaya, çok uzun yazıları gördüğümde genelde okumadan kapatıyorum. Kısa yazılar daha çok ilgimi çekiyor. Ama kısa dediysem, sadece etiketlerle oluşturulmuş yazılardan bahsetmiyorum. Yani adam, benim aradığımı 100 kelime ile vermişse ben memnun olurum. Bir de bunu görsellerle süslediyse, dikkatimi iyice çeker.

Seo uzmanı değilim. İşin seo kısmına sizler daha hakimsiniz. Fakat kullanıcı olarak düşüncelerim bu yönde. Paylaşım için teşekkürler.
Tabii ki kısa ve öz yazılar işimizi kolaylıkla görüyor fakat SEO acısından bu sekilde degil sizinde dediginiz gibi en basitinden sitede geçirilen zaman içeriklerin özgünlük ve uzunlugu son güncellemelerde de Matt Cutts özellikle üstünde durdu.

metinblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşım için teşekkür ederim
Rica ederim .

Sorularınız olursa lütfen cekinmeden sorun yardımcı oluruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:28:59 -->-> Daha önceki mesaj 04:25:52 --

xFactoria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece uzun yazı dersek sanırım hata etmiş oluruz sizinde dediğiniz gibi konuyu saf tutmak yerine süslemeliyiz ki ziyaretçi konudan korkup kaçmasın.Örneğin paragraflar arasına boşluk koymak, resim koymak gibi.
Tabii ki ziyaretcilerle 5 altın kuralı uygulayarak oynamalıyız ki basarıya kısa sürede ulasalım.