dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederiz bilgiler için. Zaten yıllardır söyleniyor ortalama 300 kelimelik makaleler girin diye. Dediğiniz gibi 100 kelime makale özet gibi oluyor ve zaten kısa olduğu için ziyaretçi okuyup çıkıyor.

Makale uzun olduğunda ve tabii ki akıcı olduğunda, yani sırf makale yazmak için yazılmadığında o zaman ziyaretçinin işini görür ve sitede kalma süresi de en az 2-3 dakika olur. Bir de yorum yapılırsa bu yazıya çok daha iyi olur. Ziyaretçilere yorum yaptırtacak içerik girmek lazım
Rica ederim dediginiz gibi içeriklere yorum yapıldıgında da tadından yenmez bir hal alır.

desifre3545557 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makale ne kadar uzun olursa ziyaretçilerin sitede kalma süresi o kadar artar. ancak bundan daha önemli bir şey varsa, o da konuya hakim otoriter ziyaretçilerin sitede kalma süresidir.

teyzemin kızı fadime, bir seo sitesinde girince orada 5 dk kalması seo açısından 1 puan ise,

benim yada diğer r10 üyelerinin, o sitede 5 dk kalmasının değeri 2 puandır.

(rakamları salladım tabi. bu 2 katta olabilir, 3 katta olabilir , 1.2 katta olabilir bilemem. ama otoriter ziyaretçiyi doyurabilmek daha önemlidir onu biliyorum)
Ziyaretci süresini içerik, tasarım, reklamlar, sayfalama, videolar v.b. sekilde en kolay yöntemlerle arttırabilirsiniz. Tabii ki dediginiz gibi olumlu yönde etki eder.