Arkadaşlar öncelikle normal 2 3 k arasında hitle seyereden wordpress tabanlı sitem var.Herşey normal giderken siteyi yeni sunucuya taşıdım.Taşımanın akabininde 2 3 gün sonra Google botları Sitemi indexlememeye başladı

Üstelik... İndexlerimi URL Kaldır Bölümünde Başkası Tarafından Kaldırıldığını görüyorum her gece aynı saatde gece 23:00 da.

Bende her gece saat 23:00 da wm toolsda Url Kaldırma Talebi Oluşuyor otomatikmen ve bekleme sırasında iptal ediyorum direk indexlerim googleden siliniyor info bile.

Şimdide 3. Mesaj geldi hepsi aynı googleden Mesaj Şu Şekilde ;

http://www.benimsitem.com/: Googlebot, sitenize erişemiyor
Googlebot, son 24 saat içinde sitenizin DNS bilgilerini almaya çalışırken 145 hata ile karşılaştı. Sitenizin DNS sorgularıyla ilgili toplam hata oranı: %52.0.

aynı sunucuda 5 site var hepsi wp tabanlı hiç bir sıkıntı yok diğerlerinde

Kontrollerim :

-Google Hesap Geçmişimden Herhangi bir ip den Hesabıma giriş yapılmadığına Eminim

-Site Robots.txt olabileceğini düşündüm kontrol ettim tekrar yazdım baştan attım düzelmedi.

-.htaccess kontrol ettim baştan yazdım attım.Ondada Sıkıntı yok

-infodns whois .çektim dnsde hiç bir sıkıntı gözükmüyor.Proxy ve ping servislerinde erişim var gözüküyor.

-Google Gibi Getir Çalışmıyor...

-Sunucudaki Hosting ve özel ns Terminate Sildim ve baştan kurdum belki hosting ve dns kurarken hata yapmışımdır diye Gene olmadı.

-Servis Sağlayımla iletişime geçtim herhangi bir sorun göremiyorlar her şey yolunda gözüküyor.

-Sunucuda ip Ban Uygulaması Yokmuş.

ben ilk defa böyle birşey gördüm ve sorunu hala gideremedik.ücretiyle giderebileck biri yardımcı olsun lütfen