Şöyle birşey buldum umarım yardımcı olur
Alıntı
Arkadaşlar böyle bir sorun benim başıma geldi ve çözümü burda açıklanmamış ben açıklayım dedim.Aslında gayet basit.Bad_Pool_Caller Hatasının nedenleri şunlar;
1-Ram
2-Harddisk
3-Biraz araştırma yaptım ve ekran kartı, kurulum cdsi, power supply, 56k modem gibi bir çok parçanın neden olacağını yazmışlar doğru fakat % 98 üstteki ilk 2 seçenekten kaynaklanır.
Çözüm 1 : İlk iş basit olan yani ramleri değiştirmek farklı bir ramle bu işlemi denemektir.Sorun yine devam ediyor ise harddisk bölümüne geçelim.
Çözüm 2 : Harddisk mantıksal alanlarını silip tekrar oluşturmaktır.Veya birinci yani atanan bölümü silip tekrar oluşturmak sorunu çözer.Bu işlemide "windows 98 cd" ile veya "windows 98 başlangıç disketiyle" ms-dos konut isteminde yapıyoruz.Cd yi veya disketi taktığımızda 3 seçenek gelecek karşınıza hangisini seçerseniz seçin farketmez.Seçtikten sonra komut satırı gelecek ve komut satırına "fdisk" yazıp enterliyoruz.Mantıksal alanlara girip 1. mantıksal alanı(atanan yanında A yazan) siliyoruz ve tekrar oluşturuyoruz bu sorununuzu giderecektir.Saygılar