Tymsah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okudum merak etmeyin. Yahudi bir aileye mensup. Ateistim desede bu gerçeği değistirmez.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Anlamamışsınız çünkü ateistler hiçbir dine mensup değildir. Hiçbir yahudi de kendini ateist olarak tanımlamaz. Komplo teorisi üretmeye gerek yok.

Mobil cihazdan gönderilmiştir. Yazım hataları olabilir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:36:28 -->-> Daha önceki mesaj 17:55:51 --

WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 ile 25 sene öncesinde yaşanıldığı iddia edilenleri okuduk.

Aslında kimse 25 ile 50 sene önce kim ne yaptı merak etmiyor. Merak edilen bugünkü durum. Yani 1. yazılan aklama yazısı fazlasıyla anlamsız. Zira belirtilen zamanlarda Coca Cola'nın bir SAHİBİ olduğu belirtiliyor. Bugün ise şirket her yerde %100 halka açık olduğunu söylüyor.

Dünü bırakıp bugüne bakalım. Gerçi başlık 20 yüzyıldan söz ediyor ama bence algılarla oynama durumu var. 21.yuzyildayız malum.

Bugün, Coca Cola %100 hisse halka açık olarak şirket tarafından resmi olarak belirtiliyor. Ceo malumunuz Muhtar Abi.
Dün gece biraz araştırdım bu %100 halka arz olan hisselerin kimlerde olduğunu, kimlerin büyük ağabey konumunda olduğunu vs vs vs ama bi sonuç alamadım.

Bu "patronsuz" olan şirketin hissedarlarının kim olduğunu bilirsek durum hakkında daha iyi fikir sahibi olabiliriz. Zira internette bir güruh kötülerken öteki güruh melekleştiriyor.

Bilen yazsın hele.

Yoldayım...Tepetaklak yazıyorum...
Biraz araştırınca bulunamayacak bilgiler değil aslında...

http://finance.yahoo.com/q/mh?s=KO+Major+Holders

En büyük hisse "Berkshire Hathaway, Inc" e ait. Kurucusu Warren Buffet yahudi değildir mesela.

Diğer hissedarlardan "BlackRock Fund Advisors" adlı şirket hariç büyük ağabeylerden hiçbiri yahudi değil.