oktaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende senin gibi Üç beş kuruş kazanayım diye ortalıgı reklama verenlere bol bol küfür ediyorum,

Bende küfrediyorum müşteri kazanmak icin müşterilerini referans olarak kullanıp sanatcıları bu işten soğutan zihniyete,

Bende küfür ediyorum müşteriye %100 türk aktif diye söyleyip R10 twitter bölümünde sahte hesap acıcı alıp panele yukleyip gercek diye satanlara

Bende küfrediyorum twitter, script, lisans, organik, gerçek ve bir çok kelimenin anlamını bilmeden, günde 10 tl kazanmak icin sektörü mahvedenlere.

Sırf yukarda saydıklarım yüzünden 1 aydır yok vds dene, yok scriptleri dene, yok kaliteli ve temiz user bul uğraşıp duruyorum, şu ana kadar bin tl ye yakın para harcadım. Amac ne biliyormusun sadece kaliteli müşterilerime kaliteli hizmet sunabilmek.
Ben bu piyasada 100 K gercek Türk takipci bile bulamadım.

Sana tavsiyem bu işlerden uzak dur, zamanına yazık, git makale yaz 200 kelimelik 5 makale yaz 1 saatini alır 10 tl cebinde, günde cok rahat 20 tane yazarsın
Aynen hocam her söylediğinize katılıyorum. Fakat bu twitter kategorisinde bayiilik satışı yapan arkadaşlar var. Neredeyse hepsi %100 türk aktif kullanıcı diyor. Acaba onlarında mı içinde bot kullanıcı var. Bottan kasıt, yumurtayı kastetmiyorum. Hesap açılmış içine 3-5 tweet atılmış, resim ve biyografi eklenmiş ama atıl duruyor. O da bot.