Merhaba arkadaşlar,

4.5 yıldır profesyonel olarak yazılım alanında çalışmaktayım.

İlk olarak 7 ay küçük bir web tasarım ofisinde ufak tefek css giydirme işleri ile uğraştım.

İkinci olarak sonra tam hizmet veren Reklam Ajansında WEB Developer olarak çalıştım. Bu ajansda Sağlam Tasarımcıların elinden çıkmış tasarımları Front End ve Front End olarak hazırlanması işinde 2.5 sene çalıştım.

Şuanda Türkiyenin en büyük CDN & Streaming hizmeti veren şirketinde Senior Back And PHP Developer olarak 2.5 yıl çalıştım

Uzak durduklarım:
Başka scriptler üzerinde editleme,
Bunun sebebi, adam ufacık birşey değiştiştirilecek diyor. istediği şey ise, "4 tane dil eklenecek, ee birde üyelik olsun heee birde üyeliğe role özelliği olsun", -bütçen ne?
-100 lira.
-KALSIN!

Wordpress tema hazırlama:
Wordpresste birşey geliştirmedim. Hiç merakda etmedim. Wordpress konusunda daha uzman kişilerle çalışınız...

2-3 bin lira teklif edipte sahibinden.com gibi e-ticaret sitesi istiyorum diyenlere çok pis gülerim

Yapmak istediklerim:
Sıfırdan WEB Sitesi,
Portal,
Private yazılımlarınız.

Tasarım konusunda iyi olduğum söylenemez ama reklam ajasında çalışırken tasarımdan yazılımına yapmış olduğum işler oldu.
Özel tasarım işleri gelirse tasarımı out source olarak hallederiz iyi bir tasarımcı ile.

Yaptığım projelerde Anlaşılabilir, Standart ve Kolay olması açısından CodeIgniter kullanırım.
Güvenlik konusunda çok hassasımdır.
Maksimum performansa önem veririm.

Yaklaşık 5.5 yıldır bilişimden para kazanıyorum dolayısı ile emeğimin hakkını almak isterim.
Bedavacılar benden uzak dursun lütfen.
Ciddi ciddi projesi olan, kurumsal web sitesi yaptırmak isteyenler iletişime geçsin.