Ben lüks severim. Ne zaman ki Apple şirketi iphone denen telefonu piyasaya sürdü hep zenginlerin,CEO ların ellerinde iphone vardı. Bakıyorsun telefon gerçekten şık,ele yakışıyor,görenin ilgisini çekiyor,stabilliği bilinen birşey , ben samsung s3 de kullandım blackberry torchda kullandım , iphone 3s,4 ve şuan 5s kullanıyorum.
Yani tüm sistemleri denedim sayılır,ayrıca evde samsung tab ve ipadim var.
Samsung sana daha fazla özellik sunuyor olabilir kamerasıdır ekran genişliğidir filan ama iphone cihazımda tek bir kere sorun yaşamadım , kasma olmadı,dökülme olmadı kalite ve zerafet bir arada.
Samsung plastik telefon,eline alınca malı kalitesiz hissediyorsun,arka kapağı dökülür,üstleri soyulur,kilit açma tuşuna basarsın bekletsin 2-3sn açılsın. Oyun kapatırsın kapanmaz,he ama kamerası mp olarak fazla , ekranı büyük. İşletim sistemine değinmiyorum samsung ne yapsa stabilliği yakalayamıyor.
İphone da kısıtlı derken appstore kast etmişler sanırım,bazıları itunesdan şikayet etmiş doğru söylüyorlar. Ama mp3 programı indirince bitiyor herşeyi indir dinle kullan.
Samsung 5-6 ay sonra hepten bitiyor batarya,kozmetik olarak. Samsungda batarya,kapak şu bu değiştirirsin.donmaya devam eder.sıkıntıyı böyle çözersin
İphone da mp3 programı indirirsin sıkıntıyı böyle çözersin. Çünkü başka birşeye ihtiyacı yok
Ayrıca bir arkadaş iphone da batarya şişti kenarı söküldü demiş,kilisten aldıysan olur kardeşim.
Hangi şirket size eskisini getirin yenisini veriyoruz dedi ? İphone 5 de yaptılar. Firmaya güven çok önemli